Withings- Smart Baby Monitor

Withings- Smart Baby Monitor
Am achizionat de curand un monitor pentru bebe foarte util si de ajutor. Datorita aplicatiei special create pentru sistemele de operare iOS sau Android poti foarte usor sa monitorizezi bebelasul de oriunde te-ai afla.
Acum au si bunicii noroc cu posibilitatea de a-l urmari cand li se face dor, accesand site-ul http://www.withings.com, logandu-se si dand play. :).

 

Caracteristici tehnice:
Rezolutie de inalta definitie
Datorita rezolutiei HD te poti bucura de o calitate excelenta a imaginii pe telefoanele compatibile, cu sistem de operare iOS sau Android. Stabilizatorul de imagine si unghiul larg de vizualizare iti permite sa monitorizezi bebelusul fara a fi nevoie sa muti dispozitivul in unghi de 90°.
Zoom 4X
Functia de zoom prin pinch iti permite sa fii privesti in detaliu tot ceea ce te intereseaza, fara ca imaginea video sa se deterioreze.
Night mode
Somnul este important atat pentru bebelusi cat si pentru parinti, asa ca este minunat ca atunci cand in camera se intuneca, modul nocturn se activeaza automat. Datorita dispozitivului Baby Monitor, poti urmari activitatea bebelusului tau pe ecranul telefonului cu sistem de operare iOS sau Android, oricand, fara a-l deranja prin a aprinde lumina.
Modul de vorbire
Acum poti vorbi cu bebelusul tau direct de pe telefonul mobil datorita conexiunii sigure ce se creeaza intre Baby Monitor si telefon.
Cantece de leagan
Pentru ca totul sa fie perfect, daca bebelusul da semne de adormire si ii place sa adoarma pe melodii de leagan usoare, atunci poti alege din cele 7 melodii presetate. Poti controla volumul si durata de rulare a acestora cu ajutorul telefonului.
Monitorizeaza-ti bebelusul chiar si cand aplicatia este inchisa
Cu acest dispozitiv ai tot ceea ce iti trebuie pentru a monitoriza copiii. Chiar daca inchizi aplicatia, aceasta poate rula in background, permitandu-ti astfel sa asculti ce face bebelusul.
Alerte instant, confort imediat

Acum ai patru tipuri de alerte care te tin la curent cu ceea ce se intampla in camera copilului. Poti seta notificari automate pentru intreruperile de somn, sau poti activa un senzor de miscare pentru a te anunta daca bebelusul este nelinistit sau se framanta prea tare. In plus poti fi notificat de fiecare data cand bebelusul plange sau scoate diferite zgomote.
Temperatura si umiditate
A pastra un mediu normal de umiditate si temperatura, reprezinta un factor esential pentru ca somnul sa fie unul cat mai usor. Cu Baby Monitor poti masura atat temperatura cat si umiditatea din camera si primesti automat notificari legat de acestea.
Detalii tehnice
Caracteristici generale Functionalitate Detectarea miscarii si sunetului
Ajustarea alertelor in functie de nivelul sunetului, nivelul miscarii, nivelul umiditatii
Senzor de indicarea a temperaturii camerei si umiditatea
Frecventa de transmisie 2.4 GhZ
Altele Compatibil iOS sau Android 4.0
Camera cu senzor de 3MP
Unghi larg de filmare(90 grade pe orizontala, 120 grade pe diagonala)
Wi-Fi 802.11 b/g/n 2.4 GHz
Bluetooth 2.1 EDR
Ethernet 10-100 Mbit/s

Leave a comment