Tagliatelle Alfredo cu Pui

CATALIN BOTEZATU - magazin oficial

Calorii, calorii….de care avem nevoie cateodata!!!

O reteta foarte interesanta din pricina sosului la care se foloseste in mare parte smantana pentru fisca. Combinatia dintre acesta si puiul rumenit in tigaie este chiar interesanta….te invit si pe tine sa incerci, daca nu ai incercat pana acum:)

Ingrediente (pentru 2 portii):– 200 gr spaghetti

– 300 gr piept de pui

– 250 ml de smantana dulce (cea pentru frisca)

– 75 gr de unt

– 4-5 linguri de parmezan proaspat razuit

– 2 catei de usturoi

– sare si piper, condimente pentru pui, boia de ardei dulce

Preparare:

1. Punem la fiert pastele.

2. Pregatim puiul:

– il condimentam cu sare, piper sau condimente pentru pui, il prajim fara ulei si cand e gata il tinem la cald pana facem sosul.

– se poate adauga si putin usturoi si vin (va iesi mai aromat).

3. Pregatim sosul:

– topim untul intr-o tigaie, in care punem pentru cateva secunde si usturoiul maruntit.

– se adauga frisca si le lasam la fiert 3 minute pana cand frisca este bine incinsa,

– se adauga parmezanul si se amesteca in continuu pana cand acesta se topeste.

– Sosul Alfredo va iesi foarte cremos si destul de dens.

…si gata: numai bune de mancat!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s