De 10 luni ma simt de nota 10

Singurul regret al vietii mele, pentru ca trebuie sa existe unul, este ca nu am deschis ochii mai repede sa vad ce inseamna viata cu adevarat!!!!DSC_1339El este Albert, sufletul meu, fericiriea mea, inima mea, bucuria si lacrimile mele de fericire. Cred ca numai o mama/tata sau cineva care isi doreste cu ardoare un copil poate sa inteleaga cum poate sa iti schimbe viata un suflet atat de pur si curat. Nu am cuvinte sa ii multumesc lui D-zeu ca ne-a ascultat rugaciunile si ne-a ales sa-i fim parinti. Si imi doresc mai presus de toate sa fie sanatos si sa il educam frumos…

Timpul trece atat de repede, mi se pare ca in fiecare zi/luna se intampla ceva nou. Sunt prea scurte zilele sa pot sa stau si sa asimilez dezvoltarea lui rapida, incerc sa memorez fiecare lucru pe care il face pentru prima data ca sa am in minte intiparit pentru toata viata, fiecare moment din viata lui…Desi e greu, pentru ca memoria se “rescrie”.

Iubesc tot ce tine de fiinta lui! Din cap pana’n picioare il pup zilnic si ii spun cat e de perfect si frumos. Iubesc ochisorii lui mari si patrunzatori, buzele delicioase, nasucul finut, manutele delicate si sa nu mai zic de picioruse….

Copil frumos, m-ai invatat ce e rabdarea, iubirea adevarata si neconditionata, altruismul, adevarata responsabilitate. TU m-ai facut MAMA!!! Stau de multe ori si uitandu-ma la tine, nu imi vine sa cred ca te am. Iti multumesc o viata intreaga pentru   ca ne-ai schimbat viata in si mai bine. E DIVIN sa fii mama de baiat (vorba unei prietene, care sper sa nu se supere, ca i-am “furat” expresia).

…plaja langa Snoopy langa singurul petec de soare gasit in tot apartamenulDSC_1313  …Fata asta mi-e draga foc, si asa iti tugui buzele cand imi dai pupici 🙂DSC_1305  …desi luni de zile ne-am chinuit cu somnicul, in ultima vreme, vine Mos Ene atat de repede si usor…:) IMG_8197

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s