Cartofi la cuptor

DSC_1261Miros de cartof copt intr-o zi de final de toamna…

Ai nevoie de cati cartofi crezi ca poti manca, spalati bine daca alegi sa ii mananci cu coaja. Se feliaza, se stropesc cu ulei de masline sau unt, se condimenteaza dupa preferinte (sare, piper, cimbru), se pun intr-o tava de ceramica tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptor pentru aproximativ o ora. Inainte sa fie gata (poti sa ii verifici cu o scobitoare) se rade cascaval sau parmezan si se da focul mai tare la cuptor sa faca o crusta crocanta.

Pofta mare!!!

DSC_1259 DSC_1257

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s