Scoica iZi Sleep

Am folosit scoica izi sleep din a 5-a zi de viata a lui Albert. Am flosit-o de cand l-am scos din materinitate pana la 8 luni, cand am luat altceva, mai potrivit pentru varsta, kilogramele si lungimea lui. Am folosit-o cand si cand, la deplasari pe exterior (nu foarte multe), prin oras si ca varianta de atasare pe caruciorul Stokke V3, pentru ca landoul nu ne-a prea ajutat, l-am schimbat de la 3 luni aproximativ pe scoica.

Caracteristici:

Scaun auto care se ataseaza direct pe scheletul caruciorului Stokke , fara adaptoare . Are 2 pozitii de utilizare, special create pentru a optimiza pozitia orizontala a nou nascutului. Acest lucru este vital pentru reglarea presiunii pe coloana vertebrala a nou nascutului si permite schimbul de oxygen mai usor in timpul respiratiei.

– Husele sunt lavabile

– Centura de prindere in 5 puncte.

– Maner ergonomic

– Protectie laterala anti-impact.

– Functie de balansare

Pentru o utilizare in siguranta, atunci cand scaunul este fixat in autoturism trebuie fixat in pozitia verticala. Se poate fixa cu centurile de siguranta ale autoturismului sau cu ajutorul SISTEMULUI ISOFIX (baza isofix este optionala si se achizitioneaza separat).

Compatibil cu standardele europene ECE R44-04 Grupa de varsta : 0- 13 kg.Este compatibil cu Stokke Xplory si Stokke Crusi

Advertisements

3 thoughts on “Scoica iZi Sleep”

  1. nicoleta said:

    mai este de actualitate?un pret pentru scoica

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s