Amprente mulaj pentru bebelusi

Am sa incep cu o scurta povestioara pe care mi-a spus-o bunica mea legat de acest topic, asta doar ca sa subliniez faptul ca si acum aproape 60 de ani existau aceste dorinte de a pastra peste ani amprenta manutelor sau picioruselor copiiilor…Asa ca imi spunea bunica mea, ca in timp ce bunicul meu era in razboi, i-a scris la un moment dat o scrisoare si a avut ingeniozitatea de a-i adauga o foaie de hartie cu manuta mamei mele, “tavalita” prin cerneala, ca sa vada dragul meu bunic cam cat a crescut fata lui de cand nu a mai vazut-o. Aproape ca mi-au dat lacrimile cand am auzit si deja mi-o imaginam pe bunica tanara, pe mama bebelus, iar eu undeva in gandurile lor pentru viitor…

Am dat de curand peste un site foarte bine organizat, cu produse moderne pentru mamici istete si copilasi. M-am oprit de data aceasta asupra unui kit pentru amprente pe panza canvas de la Pearhead pe care il poti gasi aici. Am sa realizez un colaj cu manutele tuturor membrilor familiei si il voi aseza la loc de cinste in casa noastra, ca o frumoasa amintire care va ramane peste ani.

pearhead-kit-pentru-amprente-pe-panza-canvas-blue-700x700

Si pentru ca si la Albert am avut o frumoasa rama foto cu mulajul piciorusului lui, trebuia sa ii achizitionez si lui bebe Patrick ceva similar, asa ca aceasta rama este perfecta pentru ceea ce imi doresc sa realizez. Kit-ul de la adora contine o rama foto de lemn si tot ce e nevoie pentru realizarea facila a mulajului.

Adora - Kit rama foto dubla cu amprenta mulaj manuta sau piciorus-700x700Cei de la krbaby au cam tot ce e nevoie pentru copilasi: hainute din materiale organice, pantofiori pentru primii pasi, patuturi si accesorii, marsupii, carucioare, scaune auto, cosmetice pentru mama si bebe, jucarii si accesorii diverse,  apartinand celor mai importante brand-uri nationale si internationale, precum: Chicco, Avent, Medela, Babymoov, Nuna, Bebeconfort, Maxi Cosi, Quinny, Bright Starts, Rubens Barn, Weleda, Earth Friendly Baby, Disney Baby, Huggies si Beaming Baby. Poti arunca un ochi in timpul liber si daca vrei ce e mai frumos si mai practic pentru tine si copilul tau, intra pe site-ul lor, iar daca vrei sa faci un cadou ai gasit locul perfect.

Advertisements