Cetatea Rasnov

Cetatea Rasnov, o frumusete cocotata pe dealuri a fost si ea pe lista de ”trebuie vizitat” si am plecat atat de fercita de acolo….M-am umplut de energie si de niste amintiri minunate.

Drumul din parcare pana la cetate se poate face pe jos sau cu acest mijloc de transport pentru care trebuie sa platesti un 4 lei (dus-intors)…insa recomand prima varianta, mult mai placuta si sanatoasa (probabil ajungi si inaintea celor care opteaza pt. acest tractoras cu remorca 🙂 Pretul este unul simbolic: 10 lei  + 5 lei taxa pentru fotografiat. Asa ca sa pornim in calatoria prin imagini.

 

Acest stimabil domn pe langa faptul ca vindea suveniruri incerca sa intretina atmosfera cu fel de fel glumite…foarte simpatic!!!

Am avut parte de o explozie de culoare, de ochi fericiti si zambete pe buze.

O parte dintr-un magazin de suveniruri din incinta cetatii

Pentru 2 lei fisa ai posibilitatea sa folosesti binoclul si sa tintesti spre imprejurimile frumoasei zone.

La coborare, poti savura un suc, o bere, pe muzica de orice gen cantata frumos din struna de acest batranel care probabil de aici isi castiga existenta…poti sa ii dai un leu si iti canta ce doresti 🙂

Foarte bine a surprins tot ce inseamna Cetatea Rasnov, prietenul meu Cosmin Giurgiu: http://www.ghidvideoturistic.ro/ghid-turistic/Atractii-Turistice-Cetatea-Rasnov-Tara-Barsei-61-p.html#video

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s