10 Mirese

Acum 3 luni, am avut ocazia de a participa la un shooting foto- video alaturi de inca 9 fete la Suncuius. Ideea shooting-ului a fost a lui Cosmin Giurgiu, producator video si administrator al Phantom Video Production din Cluj (http://www.phantomvideo.ro/). Ideea de ”10 Brides/ 10 mirese” a luat viata anul trecut si sa speram ca va avea cat mai multe editii.

Asadar, am fost 10 fete si rochitele lor de mireasa, iar timp de cateva ore am fost puse in postura de modele. Prima parte a sedintei foto/video a avut loc in pestera Ungurul Mare, unde a fost o adevarata desfasurare de forta: sute de metri de cablu, reflectoare, aparatura ultra moderna, fete si baieti plini de chef de munca… S-a ”tras” in prima faza individual, apoi a fost o ultima parte ”de grup”.

A doua parte a sedintei a fost una ”wet”. Asta inseamna ca am intrat toate in apa, unde a fost si cel mai amuzant.

Am putut sa ducem si sotiorii cu noi, care s-au ocupat de partea delicioasa a zilei si anume gratare. Au intretinut si atmosfera, iar dupa zeci de beri baute 🙂 s-au alaturat si ei noua, in apa. Contributia lor se poate vedea si in filmuletul de aici: http://vimeo.com/30667342.

Fotografiile de mai sus sunt realizate de Camelia Giurgiu.

Pentru mai multe fotografii accesati: http://kamyphotography.blogspot.com/ si http://www.raresion.ro/

Tin sa multumesc intregii echipe pentru o zi de neuitat, pentru o experienta de nota ZECE!!!

Enjoy 🙂

Leave a comment