Viena- 2015

Am asteptat acest concediu de mai bine de doi ani, am asteptat sa creasca si Albert mai marisor si sa se adapteze mai bine scaunului de masina si drumului pe distanta lunga. Am stabilit un traseu destul de lung si am fost usor “nebuni” cand stau acum si ma gandesc la cei 4600 de km pe care i-am facut in 2 saptamani. Destinatia finala a fost Italia- Lignano Sabiadoro, cu o oprire in Viena pentru o noapte si apoi in Hardegsen (langa Gottingen- Germania) unde am stat 5 zile la varul sotului meu.

Drumul către Viena

Am făcut din Sibiu aproximativ 800 km, cu pauze pentru Albert. Prima jumătate de drum a fost chiar ok, dar in a doua deja Albert nu mai avea stare. A devenit agitat, a trebuit sa oprim mai des, sa il mai scot din scaunul de masina, sa ne mai jucam. Abia asteptam sa ajungem la hotel pentru ca eram epuizata datorita agitatiei lui. Ajunsi in Viena, am avut parte de vreme ploioasa si am lasat vizitarea rapida a centrului pentru a doua zi.

Ne-am cazat intr-un apartament generos, la vreo 8 km de centru, unde Albert nu a avut parte de un somn normal probabil din cauza oboselii. A doua zi am fost sa vedem din exterior catedrala si sa luam micul dejun. Nu am avut timp pentru mai multe vizite din pacate.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s