Botezul lui bebe Albert- 17 August 2014

 

1

17 August 2014 este data cand am convenit sa facem botezul cand bebele avea 11 saptamani 4 zile. Perioada de dinainte a fost usor stresanta datorita pregatirilor si dorintei ca toate lucrurile sa decurga bine.

Am avut mari emotii si in ziua cu pricina parca a fost mai rau decat m-am asteptat. Poate ca sunt o fire care ma panichez, insa eram ferm convinsa ca cel putin la biserica, dragul meu pui va plange. Si asa a si fost.

Dar evenimentele s-au derulat cam asa:

De dimineata ne-am trezit veseli toti, bebele a papat laptic, eu am fost sa ma aranjez la salon si bebele in tot acest timp a dormit. Eram incantata ca il puteam supraveghea de pe smartphone prin intermediul camerei achizitionate de curand. Am stat linistita pana am ajuns acasa. Inainte cu o ora si jumatate de ora stabilita la biserica au inceput sa soseasca acasa si invitatii: familia nostra, nasii, finii, cativa prieteni, fotograful, cameramanul si doi catei 🙂

234

567

Incepuse agitatia, bebele dormea frumos in leagan, iar noi ne pregateam pentru biserica. Totul era pregatit. Ajunsi acolo, am fost surprinsi neplacut de faptul ca se desfasurau in acelasi timp 4 botezuri. Nu am fost anuntati si nu mai aveam ce face decat sa acceptam situatia. Bebele a plans mai tot timpul slujbei care a durat 1 ora si 40 de minute. I s-a facut si foame si somn si nu ii puteam indeplini nici una dintre nevoie. Spre disperarea mea simteam ca nu se mai termina totul si abia asteptam sa mergem catre restaurant, unde eu puteam lipsi din cand in cand pentru a-l alapta pe bebe si a-mi recapata energia.

8

Mi-am imaginat o total alta slujba, vroiam sa fiu ZEN mai ales acolo, la botezul primului meu copil. Insa niciodata socoteala de acasa nu e identica cu cea din targ. Cu siguranta la urmatorul meu copil voi face parte din lucruri diferit si am sa ma asigur ca, macar la biserica slujba va fi doar pentru copilul meu.

91011

 Petrecerea a avut loc in salonul Madrigal din cadrul Hotelului Hilton, o sala pe care o stiam si care ne-a placut de dinainte, poate a fost usor mare fata de numarul de invitati avuti.121314151617181920

Multumim – Sever Sound pentru foto si sonorizare
               – Ildiko pentru video
               – Jurj Oana pentru aranjamente florale, aranjare candy bar
               – Ligia Albu pentru minunatul si deliciosul tort si prajiturele de la candy bar
Multumim nasilor, parintilor, strabunicilor, matusei si unchiului, rudelor, prietenilor apropiati care au fost alaturi de noi la acest eveniment.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s