Salata Caesar

3 Suisses - VIP

Din orice punct as privi-o e delicioasa. De cate ori m-ai intreba la un restaurant ce doresc sa mananc….raspunsul este Salata Cesar. Am facut-o de multe ori acasa, desi cea mai buna am mancat-o la o terasa din Sibiu, Piata Mica. Azi mi-a iesit cel mai bine de pana acum, deoarece mi-a iesit si sosul asa cum il aveam in gand.

Ingrediente:

– salata lollo rosa;

– rosii cherry;

– paine;

– piept de pui;

– masline;

– parmezan- condimente (verdeturi italiene)

Preparare:

1. Se taie pieptul de pui fasii, se condimenteaza si se prajeste in tigaie. Se poate adauga putin vin alb pentru o aroma mai placuta. Cand e gata il scoatem pe o farfurie.

2. Se taie painea in bucatele mici si o prajim in putin ulei de masline si o condimentam cu cimbru si verdeturi italiene. Cand e gata o punem intr-o farfurie.

3. Taiem rosiile cherry in doua.

4. Montam salata pe farfurie cu toate ingredientele de mai sus.

5. Radem parmezan (cat de mult :))

Ingrediente pentru sos:

– smantana;

– zeama de lamaie;

– pasta de anchoa;

– sos Worchestershire;

– mustar Dijon;

– verdeturi italiene.

Am amestecat smantana cu cate putin din fiecare ingredient de mai sus si am amestecat pana a devenit omogen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s