Botezul lui bebe Patrick- 10 iulie 2016

3a Botezul lui Patrick l-am programat inainte sa nasc, cand eram tot mai sigura ca sarcina mea ajunge la termen si am convenit sa il botezam inainte sa implineasca 3 luni (11 saptamani si 3 zile). Am gasit sala libera cu usurinta pentru data dorita (aceeasi sala unde am organizat si botezul lui Albert), apoi am contactat preotul de la biserica din Muzeul Astra din Sibiu care ne-a programat cu mare bucurie pentru ziua cu pricina.

Restul detaliilor legate de petrecere au fost planificate din timp si totul a iesit asa cum ne-am dorit.
1a 2a 4a 5a 6a 7
Emotiile legate de botezul propriu zis nu au fost atat de mari asa cum s-a intamplat la Albert, deoarece Patrick de cand s-a nascut si pana acum a fost mult mai linistit, iar asteptarile mele s-au dovedit a fi reale. A dormit aproape toata slujba, cu mici exceptii cand a trebuit sa fie dezbracat de hainute.
 8 9 10 11aLocatia bisericii este una deosebita, iar biserica in sine este una speciala, dateaza din 1754 si a fost adusa la Sibiu in 1990. Este un loc plin de istorie, de caldura si emotie, iar trecerea timpului se boate observa cu usurinta in lemnul din care este faurita. Este mica si cocheta si ma bucur enorm ca micutului meu i-a fost facuta taina bozelui acolo.
 12 13 14 15 16
Petrecerea a avut loc la salonul Madrigal din cadrul hotelului Hilton, unde am fost ajutati de catre prieteni si persoane cu care am mai colaborat in trecut, sa organizam totul asa cum am dorit.
 20a 19 18 17A fost o zi lunga, cu multa emotie care a marcat crestinarea celui de-al doilea miracol din viata noastra. Te iubim pui mic, te iubim piscotel….
Le multumim: – Sever Sound pentru foto, video si sonorizare si lumini
                     – Jurj Oana pentru aranjamente florale, aranjare candy bar
                     – Ligia Albu pentru tort si prajiturele de la candy bar
                     – http://www.darmin.ro pentru baloanele cu heliu
Multumim nasilor, familiei si prietenilor care au fost alaturi de noi la acest eveniment.
Advertisements