Rezultat amniocenteza

29 ianuarie 2014- Sapt. 21 si 3 zile

Azi am primit rezultatul amniocentezei facute la Cluj si cand am vazut e-mailul pe care l-am primit cu 5 zile mai repede decat mi se spusese imi tremurau picioarele de emotii. Tin minte de la Cluj ca mi-a spus asistenta ca in caz de rezultat pozitiv ne va suna inainte, asa ca eram convinsa ca este un rezultat favorabil. L-am deschis si am primit una din cele mai frumoase vesti de pana acum: rezultatul este NEGATIV: nu s-a detectat ADN toxoplasma gondii in lichidul amniotic.

Toate grijile noastre din saptamana 7 de sarcina cand am facut analiza de toxoplasmoza si am avut rezultat pozitiv si pana in prezent cand sunt in saptamana 21 s-au eliminat acum. Suntem atat de fericiti ca nu pot exprima in cuvinte…ma pot bucura de miracolul sarcinii, de “loviturile” lui bebita pe care il simt tot mai puternic.

Un rol mare l-a avut si CREDINTA in D-zeu. Am sperat si ne-am rugat si ne vom ruga si in continuare pentru sanatatea micutului nostru Albert sau Patrick (inca nu suntem decisi asupra numelui, dar pana atunci il numim BEBITA)… ne bucuram de activitatea lui intrauterina care este tot mai prezenta, are programul lui si cateodata ghionturile pe care mi le da sunt chiar puternice.

Bebita a miscat prima data pe 1 ianuarie cand aveam 17 saptamani si 3 zile. Era de revelion si a fost o senzatie atat de draguta…parca aveam in mine un fluturas inchis intr-o capsula care incearca sa dea din aripi. De atunci miscarile sunt prezente zilnic, tot mai puternice si mai intense si tresar de fiecare data cand il simt ca se agita.

Urmatoarea analiza va fi saptamana viitoare, 3D si abia astept sa il vad pe micut la ecograf.

 

 

 

 

 

 

Leave a comment