Piept de pui cu sos gorgonzola

Din nou calorii, cred ca se trage de la postul tinut de dinainte de Paste, insa daca suplimentam cu putin sport, cred ca ne descurcam cu ele….

Iarasi o reteta simpla la care lucrezi cu 3 tigai. Pieptul de pui provine de la puii sacrificati de bunica mea, asadar nu imi fac griji cum ca ar fi un produs nesanatos.

Ingrediente pentru sosul gorgonzola:

– 75 gr branza gorgonzola

– putin unt

– 3 linguri smantana

* cantitatile pot varia in functie de gusturi

Preparare:

1. Se topeste untul intr-o tigaie.

2. Se adauga branza gorgonzola si se amesteca pana se topeste.

3. Se adauga smantana si se amesteca pana se omogenizeaza.

In timp ce va ocupati de sos puteti incepe pregatirea pieptului de pui, condimentat de mine cu sare, piper, boia si praf de usturoi, pe care l-am prajit intr-o tigaie gril.

L-am servit cu garnitura de baby carrots si fasole verde trase in tigaie cu unt si condimetate cu verdeturi italiene si cimbru uscat.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s