Despre mine

Buna, sunt Liana si sunt mamica a doi baietei minunati, care imi aduc fericire in fiecare clipa a vietii mele.

Initial cand am pornit acest blog m-am gandit sa scriu mai mult pentru mine, un jurnal al calatoriilor mele, ale familiei, sa pot sa rasfoiesc cat mai usor fotografiile preferate, sa revin cu usurinta la ce am simtit si facut in fiecare “expeditie”. Si ne place sa calatorim si am face-o in fiecare luna daca ne-ar permite timpul si posibilitatile. Am facut si pauza de aproape doi ani, timp in care am fost insarcinata, am nascut si am asteptat sa creasca Albert putin mai maricel ca sa ne fie mai usor sa il luam cu noi peste tot pe unde mergem. In acest timp am dezvoltat blogul pe directia sarcinii mele cu peripetii, cu emotii si mult stres si am vrut ca si alte mamici care s-au confruntat cu problemele mele sa aiba o directie de urmat, sa lupte pentru inimioara din burtica lor, sa fie tari si sa nu renunte.

Puteti regasi si cateva retete din mancarurile si bauturile pe care le-am testat si am si reusit sa le si fotografiez. Asta daca aveti incredere in gusturile mele 🙂 Sunt doar amatoare in domeniu, timpul este extrem de delicat cu mine la capitolul acesta, Albert ocupandu-mi-l in mare parte.

Incerc sa scriu in felul meu despre tot ce imi face placere, despre lucrurile marunte care sunt atat de importante in viata noastra si pe care de cele mai multe ori nu le vedem. Incerc sa deschid ochii, sa simt natura, sa ma bucur de familia mea frumoasa si sa zambesc zilnic.

Te invit si pe tine cand ai timp, sa rasfoiesti paginile blogului meu. Poate gasesti ceva interesant, poate ai o intrebare si cu siguranta fac tot posibilul sa iti raspund.

Cu drag,

Liana

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s